Školní jídelna Jana Babáka
únor 2019
týden 4.2. až 10.2.
 
  
pondělí 4.2.2019
 
Polévka:uzená s kroupami (1, 9)
Jídlo 1:rizoto s masem a zeleninou, obloha (1)
Jídlo 2:zapékané barevné těstoviny s brokolicí, obloha (1, 3, 7)
 
úterý 5.2.2019
 
Polévka:hrachová (1, 7)
Jídlo 1:vepřový plátek, kapusta dušená, brambory (1)
Jídlo 2:halušky se slaninou a zelím (1, 7)
Jídlo 3:těstovinový salát s kuřecím masem a zeleninou (1)
 
středa 6.2.2019
 
Polévka:hovězí s rýží (1)
Jídlo 1:kuřecí nudličky na kari, rýže, salát (1)
Jídlo 2:zapečené rybí filé se sýrem, bramb. kaše, salát (1, 4, 7)
 
čtvrtek 7.2.2019
 
Polévka:bramborový krém (1, 9)
Jídlo 1:čočka s vejcem, chléb, okurek, moučník (1, 3)
Jídlo 2:maďarský guláš s těstovinami, moučník (1)
Jídlo 3:lahůdkový bramborový salát, tmavý chléb (1, 3, 7, 9)
 
pátek 8.2.2019
 
Polévka:česneková s bramborem (1, 3, 9)
Jídlo 1:kuře a'la kachna, dušené zelí, houskový knedlík, ovoce (1)
Jídlo 2:vločková kaše s cukrem, ovoce (1, 7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
 
i-com - prezentace školních jídelen