Školní jídelna Jana Babáka
únor 2019
týden 18.2. až 24.2.
 
  
pondělí 18.2.2019
 
Polévka:luštěninová (1, 9)
Jídlo 1:moravský guláš, houskový knedlík (1)
Jídlo 2:koprová omáčka, vejce, vařené brambory (1, 3, 7)
 
úterý 19.2.2019
 
Polévka:masová s nudlemi (1, 3, 9)
Jídlo 1:kuřecí řízek, bramborová kaše, ovoce (1, 7)
Jídlo 2:buchtičky s krémem, ovoce (1, 7)
Jídlo 3:švýcarský sýrový salát, celozrné pečivo (1, 7, 11)
 
středa 20.2.2019
 
Polévka:hovězí vývar (1, 9)
Jídlo 1:svíčková na smetaně, houskový knedlík (1, 3, 7, 9)
Jídlo 2:pečené rybí filé, bramborová kaše (1, 7)
 
čtvrtek 21.2.2019
 
Polévka:špenátová se sýrovým kapáním (1, 3, 7)
Jídlo 1:pečené kuře, rýže, okurek (1)
Jídlo 2:vepřová pečeně, kysané zelí, houskový knedlík (1, 3, 7)
Jídlo 3:salát těstovinový se šunkou a vejci (1, 3)
 
pátek 22.2.2019
 
Polévka:hovězí se zeleninou a nudlemi (1, 3, 7, 9)
Jídlo 1:rajská omáčka, masové koule, těstovina (1)
Jídlo 2:fazolový guláš, okurek, chléb (1, 3, 7)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
 
i-com - prezentace školních jídelen