týden 2.5. až 8.5.
| | |
|---|
| |
| Polévka: | Zeleninová s bulgurem (1, 3) |
| Jídlo 1: | Hovězí rizoto se zeleninou (1, 3) |
| Jídlo 2: | Fazolový guláš, chléb (1, 3) |
| |
| |
| Polévka: | Gukášová (1) |
| Jídlo 1: | Bavorské vdokečky |
| Jídlo 2: | Vranovské biftečky(zeleninové lečo), vařené brambory (1) |
| |
| |
| Polévka: | Čočková (1) |
| Jídlo 1: | Kapusta, vepřová pečeně, bramborový knedlík (1, 3) |
| Jídlo 2: | Italské špagety(bazalka, drcená rajčata) (1, 3) |
| |
| |
| Polévka: | Pórková (1, 9) |
| Jídlo 1: | Kuřecí ražniči na plechu se zeleninou, rýže |
| Jídlo 2: | Francouzské brambory, okurek (1, 3) |
| |
| |
| Polévka: | Hráškový krém (1, 7) |
| Jídlo 1: | Záhorácký závitek, bramborová kaše (1) |
| Jídlo 2: | Špeclový salát s tuňákem a zeleninou |
| |