týden 21.2. až 27.2.
| | |
|---|
| |
| Polévka: | hovězí se zeleninou |
| Jídlo 1: | horňácký guláš, chléb |
| Jídlo 2: | kynutý závin s mákem, ochucené mléko |
| Příloha: | vanilkový jogurt |
| Nápoje: | výběr ze dvou druhů nápojů |
| |
| |
| Polévka: | vločková s petrželkou |
| Jídlo 1: | uzená kuřecí rolka, bramborová kaše |
| Jídlo 2: | brokolice vařená v páře sypaná sýrem, brambory |
| Příloha: | dva saláty |
| Nápoje: | výběr ze dvou druhů nápojů |
| |
| |
| Polévka: | s játrovými nočky |
| Jídlo 1: | buchty s tvarohem, ochucené mléko |
| Jídlo 2: | svíčková, vepřové maso, houskový knedlík |
| Příloha: | ovoce |
| Nápoje: | výběr ze dvou druhů nápojů |
| |
| |
| Polévka: | jitrnicová |
| Jídlo 1: | špenát, vařené vejce, brambory |
| Jídlo 2: | vepřový závitek, rýže |
| Příloha: | dva saláty |
| Nápoje: | výběr ze dvou druhů nápojů |
| |
| |
| Polévka: | hrachová |
| Jídlo 1: | smažené rybí prsty, bramborová kaše |
| Jídlo 2: | lasagne se sójovou šunkou a kečupem |
| Příloha: | dva saláty |
| Nápoje: | výběr ze dvou druhů nápojů |
| |