týden 13.2. až 19.2.
| | |
|---|
| |
| Polévka: | francouzská |
| Jídlo 1: | rýžová kaše, ochucené mléko |
| Jídlo 2: | uzené maso křenová omáčka, houskový knedlík |
| Příloha: | kompot, ovoce |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | italská |
| Jídlo 1: | těstovinový salát s kuřecím masem, čerstvou zeleninou, jogurtový dresing |
| Jídlo 2: | vepřová kotleta přírodní, rýže |
| Příloha: | ovoce, salát |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | ze zeleného hrášku s kapáním |
| Jídlo 1: | jitrnicový prejt, brambory, tuřanské zelí |
| Jídlo 2: | guláš z hlívy ústřičné, houskový knedlík |
| Příloha: | ovocný jogurt |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | hovězí vývar s masem a nudlemi |
| Jídlo 1: | pizza se šunkou, zeleninou a sýrem |
| Jídlo 2: | smažená drůbeží játra, bramborová kaše |
| Příloha: | 2 druhy salátů |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | cibulačka |
| Jídlo 1: | kuře a la bažant, rýže |
| Jídlo 2: | palačinky s marmeládou, ochucené mléko |
| Příloha: | 2 druhy salátů |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |