týden 13.2. až 19.2.
| |
---|
|
Polévka: | francouzská |
Jídlo 1: | rýžová kaše, ochucené mléko |
Jídlo 2: | uzené maso křenová omáčka, houskový knedlík |
Příloha: | kompot, ovoce |
Nápoje: | 2 druhy nápojů |
|
|
Polévka: | italská |
Jídlo 1: | těstovinový salát s kuřecím masem, čerstvou zeleninou, jogurtový dresing |
Jídlo 2: | vepřová kotleta přírodní, rýže |
Příloha: | ovoce, salát |
Nápoje: | 2 druhy nápojů |
|
|
Polévka: | ze zeleného hrášku s kapáním |
Jídlo 1: | jitrnicový prejt, brambory, tuřanské zelí |
Jídlo 2: | guláš z hlívy ústřičné, houskový knedlík |
Příloha: | ovocný jogurt |
Nápoje: | 2 druhy nápojů |
|
|
Polévka: | hovězí vývar s masem a nudlemi |
Jídlo 1: | pizza se šunkou, zeleninou a sýrem |
Jídlo 2: | smažená drůbeží játra, bramborová kaše |
Příloha: | 2 druhy salátů |
Nápoje: | 2 druhy nápojů |
|
|
Polévka: | cibulačka |
Jídlo 1: | kuře a la bažant, rýže |
Jídlo 2: | palačinky s marmeládou, ochucené mléko |
Příloha: | 2 druhy salátů |
Nápoje: | 2 druhy nápojů |
|