týden 4.2. až 10.2.
| | |
|---|
| |
| Polévka: | cibulová |
| Jídlo 1: | vepřové maso s míchanou zeleninou, brambory |
| Jídlo 2: | bavorské vdolečky se šlehačkou, ochucené mléko |
| Příloha: | ovoce |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | hovězí s kuskusem |
| Jídlo 1: | pečené rybí filé, bramborová kaše |
| Jídlo 2: | těstovinový salát s čerstvou zeleninou a vařenými vejci, dresing |
| Příloha: | salát, ovoce |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | s játrovými nočky |
| Jídlo 1: | zeleninové rizoto sypané sýrem |
| Jídlo 2: | jelení guláš, houskový knedlík |
| Příloha: | 2 saláty |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | mrkvová |
| Jídlo 1: | rýžová kaše s grankem, mléko |
| Jídlo 2: | vepřový vrabec, zelí, bramborový knedlík |
| Příloha: | kompot, salát |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |
| |
| Polévka: | hovězí s těstovinou |
| Jídlo 1: | krůtí nudličky s kečupem a žampióny, těstoviny |
| Jídlo 2: | smažený celer, šťouchané brambory |
| Příloha: | 2 saláty |
| Nápoje: | 2 druhy nápojů |
| |