Školní jídelna Jana Babáka
únor 2015
týden 2.2. až 8.2.
 
  
pondělí 2.2.2015
 
Polévka:krupicová s vejcem /1, 3, 9/
Jídlo 1:brokolicová poezie, brambory maštěné máslem, ovoce /3, 7/
Jídlo 2:vepřová kýta na žampionech, rýže, ovoce /1/
Jídlo 3:salát Coleslaw, pletýnka /1, 7/
 
úterý 3.2.2015
 
Polévka:kulajda /1, 7/
Jídlo 1:buchty plněné tvarohem a rozinkami, kompot /1, 3, 7/
Jídlo 2:kuřecí nudličky na kari, těstoviny /1, 3/
Jídlo 3:lahůdkový bramborový salát, raženka 2 ks /1, 3/
 
středa 4.2.2015
 
Polévka:zeleninová se sýrovým kapáním /1, 3, 7/
Jídlo 1:mexický guláš, chléb /1/
Jídlo 2:květákový nákyp, brambory /3, 7/
Jídlo 3:zimní salát /pomeranč, jablko, kiwi, med/, loupáček /1/
 
čtvrtek 5.2.2015
 
Polévka:hráškový krém /1, 7/
Jídlo 1:špagety po italsku, sypané sýrem /1, 7/
Jídlo 2:vepřový řízek, bramborová kaše, salát /1, 3, 7/
Jídlo 3:šopský salát, celozrnný rohlík /1, 7/
 
pátek 6.2.2015
 
Polévka:hovězí s nudlemi /3, 9/
Jídlo 1:svíčková na smetaně, houskový knedlík /1, 3, 7, 9/
Jídlo 2:bulgurové rizoto s vepřovým masem a zeleninou, okurek /9/
Jídlo 3:hermelínový salát, bagetka /1, 3, 7/
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
 
NAŠI PARTNEŘI
Zřizovatel
i-com - prezentace školních jídelen