Školní jídelna Jana Babáka
leden 2016
týden 18.1. až 24.1.
 
  
pondělí 18.1.2016
 
Polévka:květáková krémová (1, 9)
Jídlo 1:drůbeží maso na paprice, těstoviny (1, 3, 7)
Jídlo 2:Honzovy buchty s tvarohem, ovocný kompot (1, 3, 7)
Jídlo 3:zelný salát s kukuřicí a jogurtovou majonézou, tmavý chléb (1, 7, 10)
 
úterý 19.1.2016
 
Polévka:česneková (1, 9)
Jídlo 1:hrachová kaše, párek, chléb, okurek (1)
Jídlo 2:vepřová kýta na žampionech, rýže, mrkvový salát (1)
Jídlo 3:řecký salát, celozrnný rohlík (1)
 
středa 20.1.2016
 
Polévka:kmínová s vejci (1, 3)
Jídlo 1:pečené rybí filé na bylinkách, bramborová kaše, obloha (4, 7)
Jídlo 2:znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík (1, 3, 7)
Jídlo 3:těstovinový salát s tuňákem, rohlík (1, 4)
 
čtvrtek 21.1.2016
 
Polévka:z míchaných luštěnin (1, 9)
Jídlo 1:bavorské vdolečky se šlehačkou a džemem, ovoce (1, 3, 7)
Jídlo 2:staročeská sekaná pečeně, žduchané brambory, červená řepa (1, 3, 7, 10)
Jídlo 3:salát z barevných těstovin s kuřecím masem, raženka (1)
 
pátek 22.1.2016
 
Polévka:drůbková jemná (1, 9)
Jídlo 1:vařené vejce, špenát, brambory (1, 3, 7)
Jídlo 2:chilli con carne s masem, chléb (1)
Jídlo 3:salát vlašský lahůdkový, rohlík (1, 3, 7, 10)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
 
NAŠI PARTNEŘI
Zřizovatel
i-com - prezentace školních jídelen