Školní jídelna Jana Babáka
únor 2016
týden 1.2. až 7.2.
 
  
pondělí 1.2.2016
 
Polévka:fazolová (1, 9)
Jídlo 1:smažené rybí prsty, brambory maštěné máslem, okurkový salát (1, 3, 4)
Jídlo 2:kantonská drůbeží játra s lečem, těstoviny (1, 3, 7)
Jídlo 3:salát Coleslaw, celozrnný rohlík (1, 3, 7)
 
úterý 2.2.2016
 
Polévka:zimní zeleninová s ovesnými vločkami (1, 7)
Jídlo 1:čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek (1, 3)
Jídlo 2:vepřový závitek přírodní, dušená rýže (1, 3)
Jídlo 3:italský salát s olivami, rohlík (1)
 
středa 3.2.2016
 
Polévka:gulášová (1)
Jídlo 1:bratislavské vepřové plecko, houskový knedlík (1, 3, 7)
Jídlo 2:palačinky s džemem, mléko, kompot (1, 3, 7)
Jídlo 3:bramborový salát, raženka (1, 3, 10)
 
čtvrtek 4.2.2016
 
Polévka:vývar zeleninový s nudlemi (1, 3, 9)
Jídlo 1:kuře pečené s rýží, mrkvový salát (1)
Jídlo 2:hovězí plátek na slanině, těstoviny, mrkvový salát (1, 3, 7)
Jídlo 3:čínský salát se sójovým masem, tmavý chléb (1, 3, 6, 7)
 
pátek 5.2.2016
 
Polévka:z míchaných luštěnin (1, 9)
Jídlo 1:čevabčiči s hořčicí a cibulí, bramborová kaše, ovoce (1, 3, 7, 10)
Jídlo 2:lasagne se špenátem a sýrem, ovoce (1, 7)
Jídlo 3:salát zeleninový s tuňákem, sezamová bulka (1, 4, 11)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
 
NAŠI PARTNEŘI
Zřizovatel
i-com - prezentace školních jídelen