týden 19.2. až 25.2.
| | |
|---|
| |
| Polévka: | fazolová (1, 9) |
| Jídlo 1: | boloňské špagety s masem, sypané sýrem (1, 3, 7) |
| Jídlo 2: | kynutý knedlík s povidly s tvarohovým přelivem, kompot, mléko (1, 3, 7) |
| Jídlo 3: | salát Coleslaw, rohlík (1, 3, 7) |
| |
| |
| Polévka: | z jarní zeleniny (1, 3, 9) |
| Jídlo 1: | čočka na kyselo, dětský párek, chléb, okurek, ovoce (1, 3, 7) |
| Jídlo 2: | kotletka po venkovsku /slanina, sýr/, dušená rýže, ovoce (1) |
| Jídlo 3: | řecký salát, celozrnný rohlík (1, 3, 7) |
| |
| |
| Polévka: | rajská s ovesnými vločkami (1) |
| Jídlo 1: | kuřecí čínská směs, rýže, rajčatový salát (1) |
| Jídlo 2: | zapečený květák, šťouchané brambory, rajčatový salát (1, 3, 7) |
| Jídlo 3: | vajíčkový salát s paprikou, bagetka (1, 3, 7) |
| |
| |
| Polévka: | gulášová (1) |
| Jídlo 1: | vepřový řízek, bramborový salát (1, 3, 7) |
| Jídlo 2: | králičí stehno na hořčici a slanince, brambory (1, 10) |
| Jídlo 3: | těstovinový salát se zeleninou, uzeným sýrem, kuřecím masem a jogurtovým přelivem |
| |
| |
| Polévka: | pohanková se zeleninou (1, 9) |
| Jídlo 1: | smažený pangasius, bramborová kaše, zelný salát s koprem (1, 3, 4, 7) |
| Jídlo 2: | hovězí nudličky Stroganov, šunková rýže, zelný salát s koprem (1, 3, 7) |
| Jídlo 3: | ovocný salát s jogurtem a medem, loupáček (1, 7) |
| |