týden 26.2. až 28.2.
| |
---|
|
Polévka: | krupicová s vejci (1, 3, 9) |
Jídlo 1: | maso dvou barev, jasmínová rýže, restovaná zelenina (1) |
Jídlo 2: | moravské halušky se slaninou a kysaným zelím (1, 3, 7) |
Jídlo 3: | vlašský salát, pletýnka (1, 3, 7, 10) |
|
|
Polévka: | hrstková (1, 3, 9) |
Jídlo 1: | krůtí prsa na rozmarýnu, těstoviny, míchaný salát (1, 3, 7) |
Jídlo 2: | zapečená tilápie s bylinkovou krustou, brambory, míchaný salát (1, 3, 4, 7) |
Jídlo 3: | hermelínový salát, grahamový rohlík (1, 3, 7) |
|
|
Polévka: | bramboračka (1, 9) |
Jídlo 1: | kuřecí maso na paprice, houskový knedlík (1, 3, 7, 9) |
Jídlo 2: | špagety s nivou a smetanou (1, 3, 7) |
Jídlo 3: | lahůdkový zeleninový salát s masem, dalamánek (1, 3, 7) |
|
|
Polévka: | zeleninová s kapáním |
Jídlo 1: | čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek |
Jídlo 2: | kuřecí závitek s hráškovou rýží |
Jídlo 3: | lahůdkový bramborový salát, raženka /2 ks/ |
|
|
Polévka: | z vaječné jíšky |
Jídlo 1: | znojemská hovězí pečeně, rýže, ovoce |
Jídlo 2: | smetanové brambory s brokolicí a sýrem, ovoce |
Jídlo 3: | těstovinový salát s uzeným sýrem a šunkou, kaiserka |
|