Školní jídelna Jana Babáka
březen 2019
týden 4.3. až 10.3.
 
  
pondělí 4.3.2019
 
Polévka:čočková (1, 9)
Jídlo 1:nudle s mákem přelité máslem, ovocný salát (1)
Jídlo 2:šťavnatý kuřecí plátek, pečený brambor na tymiánu (1)
 
úterý 5.3.2019
 
Polévka:zeleninová se sýrovým kapáním (1, 3, 7, 9)
Jídlo 1:kuřecí špíz, divoká rýže, salát (1)
Jídlo 2:barevné zapečené těstoviny se šunkou a zeleninou, salát (1, 3, 7)
Jídlo 3:salát zelný s kukuřicí a majonézou, tmavý chléb (1, 7)
 
středa 6.3.2019
 
Polévka:farmářská bramboračka (1, 9)
Jídlo 1:pečené rybí filé se sýrovou omáčkou, vařený brambor (1, 4, 7)
Jídlo 2:srbské maso (pečené na leču), rýže (1, 9)
 
čtvrtek 7.3.2019
 
Polévka:barevná s pohankou (1, 9)
Jídlo 1:hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík (1, 7, 9)
Jídlo 2:zeleninové rizoto, sýr, okurek (1, 7, 9)
Jídlo 3:těstovinový salát se šunkou a vejci, rohlík (1, 3)
 
pátek 8.3.2019
 
Polévka:hráškový krém s houskou (1, 3, 7)
Jídlo 1:pečený karbenátek, vařený brambor, hořčice, ovoce (1, 9, 10)
Jídlo 2:sojové maso na zelenině, rýže, ovoce (1, 9)
 




SEZNAM ALERGENŮ
01 Obiloviny (vše obsahující lepek)
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Arašídy (Podzemnice olejná)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Ořechy, mandle, pistácie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamové semínko
12 Oxid siřičitý
13 Vlčí bob
14 Měkkýši
 
i-com - prezentace školních jídelen